Workshop Kronika Akáša

27.08.2022 14:05

Workshop je určen pro zájemce, kteří se chtějí seznámit s tématem čtení v kronice Akáša. 

Na semináři  nás čekají kromě povídání o Akáše také praktická cvičení na rozvoj intuice a  vyzkoušíme si naši schopnost nahlédnout do Akáši. Koho práce s informacemi z Akáši zaujme, může své vědomosti rozvinout v dalších navazujících seminářich pro pokročilé.

Akáša  je rozsáhlá energetická knihovna všech našich nabytých zkušeností, informací o životě na planetě Zemi, ale i v dalších  sférách vesmíru. Jsou zde uchovány naše sny, plány, znalosti a dovednosti, nezdary i úspěchy. Práce s Akášou je  fascinujícím  obohacením našeho vědomí unikátními informacemi. Workshop poskytne možnost nahlédnout do naší Akáši a ověřit si dostupnost zde uložených informací. 

 

Kdy:                ne 2.10. 2022   /od 13 do 17.00 hod/                                                                            

Kde:                Studio Spiral Yoga, Dům U Zlatého anděla, Na Perštýně 10, Praha www.spiralbody.cz 

Cena:              650 Kč  při platbě do 28.9.22                                                                                                    

Lektorka:        Dagmar Eliášová,  www.spirituala.cz                                                                                  

Rezervace:      kapacita je omezena, prosím o rezervaci do 28.9. na dagmar.eliasova@email.cz

                        Po potvrzení volného místa dostanete bližší informace k semináři a platební údaje.

 

Dagmar Eliášová                                                                                                            

Věnuje se studiu různých alternativních léčebných systémů, vzorcům chování a příčinám a následkům bloků v lidském podvědomí. Zabývá se zkoumáním různých cest vedoucích k uzdravení člověka jako komplexní bytosti a k transformaci a pozvednutí lidského vědomí obecně.  Práci jí usnadňuje její schopnost jasnovidění a jasnocítění, jako i otevřený přístup k informacím v kronice Akáša.           

Získala certifikáty v  regresní terapii u A. Dragomireckého, terapie RUŠ u K. Nejedlého, metod SRT,  Ho´oponopono, BIO-Touch, Pranic Healing, Hypnózy v terapeutické praxi, Restrukturalizace T.Detzlera, studovala metody jako Emoční homeopatii, Karmické kódy, Genové klíče atd. Aktivně využívá  staroegyptské a plejádské léčebné techniky, andělské energie, techniky dle Hathor apod.  

Již řadu let  organizuje duchovně zaměřené cesty do zahraničí / Indie, Egypt, Kanárské ostrovy, Izrael, Mexiko, Tibet, Nepál, Bosna, Indonézie, Slovensko, Itálie, Rakousko ../ Své poznatky aplikuje během osobních terapií a vedení prožitkových seminářů na různá témata /Komunikace s Vyšším Já, Čtení v kronice Akáša, Tvoření ve hmotě, Plejádské léčebné techniky…/ a konstelací. 

"Ráda pracuji s lidmi a těší mě sledovat, jak se zbavují problémů, se kterými se dlouhá léta potýkali. Někdy stačí tak málo a vše se mění k lepšímu. Sdílím s klienty jejich radost a podporuji jejich odhodlání dál na sobě pracovat a růst. Mnoho lidí má dispozici k práci s jemnohmotnými světy, jen potřebují ukázat, jak na to. Taková zkušenost často změní jejich pohled na svět“.