workshop Kronika Akáša

30.09.2021 14:35

Workshop je určen pro zájemce, kteří se chtějí seznámit s tématem čtení v kronice Akáša. Je to rozsáhlá energetická knihovna všech našich nabytých zkušeností nejen z pobytu na planetě Zemi, ale i v dalších sférách vesmíru. Jsou zde uchovány naše sny, plány, znalosti a dovednosti, úspěchy i nezdary. Práce s Akášou je mimo jiné zajímavým obohacením našeho vědomí unikátními informacemi. Workshop poskytne možnost nahlédnout do naší Akáši a ověřit si dostupnost zde uložených informací. Kromě teoretických vědomostí získáme základní postupy pro samostatnou práci s Akášou.

Kdy: ne 14.11. 2021 /od 13 do 17.30 hod/

Kde: Studio Spiral Yoga, Dům U Zlatého anděla, Na Perštýně 10, Praha 

Cena: 800 Kč

Lektorka: Dagmar Eliášová
kapacita je omezena, prosím o včasnou rezervaci na dagmar.eliasova@email.cz

 
Dagmar Eliášová

Věnuje se studiu různých alternativních léčebných systémů, vzorcům chování a příčinám a následkům bloků v lidském podvědomí. Zabývá se zkoumáním různých cest vedoucích k uzdravení člověka jako komplexní bytosti a k transformaci lidského vědomí obecně.

Získala certifikáty v regresní terapii u A. Dragomireckého, terapie RUŠ u K. Nejedlého, metod SRT, Ho ́oponopono, BIO-Touch, Pranic Healing, Hypnózy v terapeutické praxi, Restrukturalizace T.Detzlera, studovala metody jako Emoční homeopatie, Karmické kódy, Genové klíče atd. Aktivně využívá staroegyptské a plejádské léčebné techniky, andělské energie, techniky dle Hathor apod.

Již řadu let organizuje duchovně zaměřené cesty do zahraničí / Indie, Egypt, Kanárské ostrovy,
Izrael, Mexiko, Tibet, Nepál, Bosna, Indonézie, Slovensko, Itálie, Rakousko ../ Své poznatky aplikuje během osobních terapií a vedení prožitkových seminářů a konstelací.

"Ráda pracuji s lidmi a těší mě sledovat, jak se zbavují problémů, se kterými se dlouhá léta potýkali. Někdy stačí tak málo a vše se mění k lepšímu. Sdílím s klienty jejich radost a podporuji jejich odhodlání dál na sobě pracovat a růst.“