Výukový seminář Akáša Intenziv

31.08.2018 14:41

Akáša je energetická knihovna všech našich nabytých zkušeností nejen z pobytu na planetě Zemi, ale i v dalších  sférách vesmíru. Jsou zde uchovány naše sny, plány, znalosti a dovednosti, úspěchy i nezdary. Nahlédnutím pochopíme mnohé, doposud nevysvětlitelné a nepochopené události našeho života,  jako i otazníky  našich vztahů rodinných, partnerských či pracovních.

Práce s Akášou vyžaduje, jako každá jiná specializovaná činnost, přípravu a znalost  postupů vedoucích k získání konkrétních  informací. Stejně tak je důležité vědět, jak vše efektivně zpracovat k co možná největšímu užitku hledajícího. Díky Akáše lépe porozumíme sami sobě, můžeme nahlédnout do své minulosti, ale i do různých fází vývoje Země či vesmíru a dotknout se vlastní multidimenzionality.   

Seminář je zaměřen na zdokonalení práce s osobní Akášou, protože naše dovednosti se i zde zvyšují  úměrně času a úsilí, které této práci věnujeme. Je vhodný jak pro začátečníky, tak i pro účastníky minulých kurzů. Každý bude rozvíjet ten stupeň dovednosti, kterého se mu podařilo dosáhnout. Budeme dělat řadu cvičení na rozvoj intuice a vhledu, jako i postupy práce s informacemi.

Program je rozdělen do několika bloků s tím, že získáme prostor i pro odpočinek či koupání v Máchově jezeře, vycházky po okolí apod. Seminář se koná v objektu penzionu Ve statku, který se nachází kousek od jezera, avšak v klidné zóně Starých Splavů /více na www.vestatku.cz  . Ubytování je v nově rekonstruované chalupě, pokoje  4lůžkové, velmi prostorné, s vlastním sociálním zařízením, k dispozici velká kuchyň, cena 400 Kč na os/noc/. Strava vlastní nebo v okolních restauracích.

Kdy:    31.8. – 2.9. 2018  /bloky pá,so  10-12.30 ..  15.30-18…19-21, ne 9 – 14/ 

Kde:     penzion Ve statku, Staré Splavy u Máchova jezera, okr. Česká Lípa   

Cena:   2.800,-  Kč /pouze kurzovné/                             

Lektorka:       Dagmar Eliášová,                                                                                   

Rezervace:    kapacita je omezena, prosím o včasnou rezervaci na dagmar.eliasova@email.cz   

                      Poté obdržíte  podrobnější informace k akci.

Dagmar Eliášová

Získala certifikáty v  regresní terapii u A. Dragomireckého, terapie RUŠ u K. Nejedlého, metod SRT,  Ho´oponopono, BIO-Touch, Pranic Healing, Hypnózy v terapeutické praxi, Restrukturalizace dle T.Detzlera, Emoční homeopatie M. Kafkové, Karmické kódy atd. Aktivně využívá  staroegyptské a plejádské léčebné techniky, andělské energie apod.  

Již řadu let  organizuje duchovně zaměřené cesty do zahraničí /Egypt, Izrael, Mexiko, Indie, Tibet, Nepál, Bosna, Indonézie, Kanárské ostrovy apod./ Své poznatky aplikuje během osobních terapií a vedení prožitkových seminářů a konstelací.

"Ráda pracuji s lidmi a těší mě sledovat, jak se zbavují problémů, se kterými se dlouhá léta potýkali. Někdy stačí tak málo a vše se mění k lepšímu. Sdílím s klienty jejich radost a podporuji jejich odhodlání dál na sobě pracovat a růst.“