Seminář Basic Pranic Healing 3. - 4.7.2010

22.06.2010 11:54

PRANIC HEALING

 

 

 Naučte se, jak uzdravit sami sebe a ostatní

 

Chcete udělat něco pro své zdraví a celkovou pohodu? Chcete si umět poradit, když se u vás nebo u vašich blízkých objeví zdravotní potíže?

 

Naučte se, jak využít pránu (životní energii, chi, ki, vitální sílu...) k posílení léčebných schopností těla. Na kurzech Pranic Healing si postupně osvojíte techniky, jak vyléčit drobné potíže jako jsou stres, nachlazení, bolesti hlavy, zad, apod. až k léčení závažných onemocnění jako jsou rakovina, astma, artritida a dokonce i fobie, traumata a závislosti. Naučte se využít tuto jednoduchou, ale velmi účinnou metodu u svých pacientů, kamarádů, dětí  a u sebe samotných.

 

 

Co je Pranic Healing?

 

Pranic Healing je velmi efektivní metoda, která upravuje disharmonie v energetickém poli (auře) člověka a předává mu univerzální životní sílu. Energetické pole každého člověka je úzce propojeno s fyzickým tělem. Stav energetického pole tak přímo ovlivňuje zdravotní stav. Nerovnováha v energetickém poli se projeví jako nemoc, její upravení jako uzdravení. Dnes je již existence energetického pole vědecky prokázána (např. Kirlianova fotografie). Práničtí léčitelé se učí tuto nerovnováhu rozpoznat a následně ji upravit.

 

 

Pro koho je Pranic Healing určeno?

 

Prakticky pro každého, kdo má zájem o své zdraví a je mu více než 16 let. Aby se člověk tuto metodu naučil a úspěšně ji používal, nemusí mít žádné „zvláštní vrozené síly“. Vše, co potřebuje, je vůle léčit a řídit se jednoduchými pokyny. Metoda Pranic Healing je dnes rozšířená po celém světě, stále více ji ve své praxi využívají i lékaři.

 

Co:                  Seminář Basic Pranic Healing

Kdy:                3. – 4. 7. 2010 (vždy 9:00 – 18:00) 

Kde:                Centrum osobního růstu Spirituála Praha 4 - Braník

Lektor:             Norbert Schlech 

Cena:              2.200,- Kč

S sebou:          pohodlné oblečení, přezůvky nebo ponožky, psací potřeby

Rezervace:      na spirituala@email.cz nebo na tel. 777 129 373

 

 

 

Program:        

  • základní principy a techniky
  • jak používat Pranic Healing pro sebe, pro své přátele a svou rodinu
  • seznámení s energetickým tělem, energetickými centry (čakrami), jejich propojení s orgány a žlázami
  • tělesná a dechová cvičení
  • Meditace spojených srdcí
  • praktické návody a možnosti aplikace

 

 

Zakladatelem této metody je Mistr Choa Kok Sui (MCKS). MCKS (původní profesí chemický inženýr) shromáždil dostupné poznatky tradičních východních směrů a vytvořil funkční a jednoduchý systém energetické medicíny. Rozsáhlý výzkum v této oblasti je dokumentován v jeho knihách, které byly přeloženy do 27 jazyků. Metoda se vyučuje ve více než 70 zemích světa. 

MCKS vyvinul další podpůrné metody, jako jsou Meditace spojených srdcí, Super Brain jóga, Arhatická jóga, apod. Pomocí těchto technik lze posílit vlastní energetické pole a duchovní rozvoj. Čím rozvinutější osobnost má léčitel, tím větších úspěchů dosahuje při léčení.

 

 Více informací k Pranic Healing najdete na www.mckspranichealing.cz a www.pranichealing.org.