prožitkový seminář na Slovensku Kronika Akáša a jak s ní pracovat 5.-7.11.2021

11.08.2021 12:11

Lidé na duchovní cestě dříve či později narazí na pojem kronika Akáša. Je to obrovská energetická knihovna všech našich nabytých zkušeností nejen z pobytu na planetě Zemi, ale i v  dalších  sférách vesmíru. Jsou zde uchovány naše sny, plány, znalosti a dovednosti, úspěchy i nezdary. Nahlédnutím pochopíme mnohé, doposud nevysvětlitelné a nepochopené události našeho života,  jako i otazníky  našich vztahů rodinných, partnerských či pracovních. 

Práce s Akášou neslouží k uspokojení povrchní zvědavosti, ale je nedílnou součástí našeho duchovního růstu. Odměnou nám může být hluboké porozumění sobě i ostatním, odpuštění tam, kde se zdálo nemožné a více lásky a harmonie ve všech oblastech  našeho života.

Informace z Akáši mohou být přístupné každému duchovně hledajícímu. Krok za krokem budeme objevovat, jak na to.

Kdy:                pá 5.11. – ne 7.11. 2021   /začátek v pátek v 16 hod, konec v neděli 15:30/                                                                              

Kde:               Aura dom, Sládkovičova 11, Piešťany                                                      

Cena:             kurzovné 130,- Euro                                                                                                

Lektorka:       Dagmar Eliášová                                                                               

Rezervace:      kapacita je omezena, prosím o včasnou rezervaci na dagmar.eliasova@email.cz Po potvrzení volného místa dostanete program, bližší informace o semináři a platební údaje.

Dagmar Eliášová  Věnuje se studiu různých alternativních léčebných systémů, vzorcům chování a příčinám a následkům bloků v lidském podvědomí. Zabývá se zkoumáním různých cest vedoucích k uzdravení člověka jako komplexní bytosti a k transformaci lidského vědomí obecně.             

Získala certifikáty v  regresní terapii u A. Dragomireckého, terapie RUŠ u K. Nejedlého, metod SRT,  Ho´oponopono, BIO-Touch, Pranic Healing, Hypnózy v terapeutické praxi, Restrukturalizace T.Detzlera, studovala metody jako Emoční homeopatie, Karmické kódy, Genové klíče atd. Aktivně využívá  staroegyptské a plejádské léčebné techniky, andělské energie, techniky dle Hathor apod.  

Již řadu let  organizuje duchovně zaměřené cesty do zahraničí / Indie, Egypt, Kanárské ostrovy, Izrael, Mexiko, Tibet, Nepál, Bosna, Indonézie, Slovensko, Itálie, Rakousko ../ Své poznatky aplikuje během osobních terapií a vedení prožitkových seminářů a konstelací.

"Ráda pracuji s lidmi a těší mě sledovat, jak se zbavují problémů, se kterými se dlouhá léta potýkali. Někdy stačí tak málo a vše se mění k lepšímu. Sdílím s klienty jejich radost a podporuji jejich odhodlání dál na sobě pracovat a růst.“