prožitkový seminář Hvězdná setba Tvoření ve hmotě 22.-24.10.2021

11.08.2021 11:39

O původu lidské rasy se vedou neustálé debaty a názory se různí. V esoterické tradici se uchovaly informace o tom, že původ lidí ovlivnily mimozemské civilizace. Pokusíme se přímo nahlédnout do kroniky Akáša, kde jsou uloženy tyto obecné i každého individuální informace v nezkreslené podobě. Jako každý čin má i hvězdná setba své karmické pozadí, které ovlivňuje naše vztahy a kreativitu v našich životech více, než si umíme představit.   

 

Kdy:                pá 22.10. – ne 24.10. 2021   /začátek v pátek v 16 hod, konec v neděli 12 hod/ 

Kde:                penzion Nový Mlýn, Borný u Máchova jezera 

Cena:              kurzovné 2400,- Kč

Lektorka:       Dagmar Eliášová                                                                               

Rezervace:    kapacita je omezena, prosím o včasnou rezervaci na dagmar.eliasova@email.cz

                       Po potvrzení volného místa zašlu bližší informace k semináři. Rezervační poplatek je 2000,- Kč. 

Ubytování:     penzion Nový Mlýn, 2- až 3lůžkové pokoje s polopenzí /snídaňový bufet, večeře  tříchodové menu dle dohody/  800 Kč za noc, ubytování celkem za 2 noci  1600 Kč. V hotelu lze doobjednat obědy, případně se najíst v okolních restauracích. /Komu by nevyhovovalo, může si zajistit sám ubytování v okolí penzionu, ale je třeba to sdělit hned při přihlášení./

 

Dagmar Eliášová    Věnuje se studiu různých alternativních léčebných systémů, vzorcům chování a příčinám a následkům bloků v lidském podvědomí. Zabývá se zkoumáním různých cest vedoucích k uzdravení člověka jako komplexní bytosti a k transformaci a pozvednutí lidského vědomí obecně.             

Získala certifikáty v  regresní terapii u A. Dragomireckého, terapie RUŠ u K. Nejedlého, metod SRT,  Ho´oponopono, BIO-Touch, Pranic Healing, Hypnózy v terapeutické praxi, Restrukturalizace T.Detzlera, studovala metody jako Emoční homeopatii, Karmické kódy, Genové klíče atd. Aktivně využívá  staroegyptské a plejádské léčebné techniky, andělské energie, techniky dle Hathor apod.  

Již řadu let  organizuje duchovně zaměřené cesty do zahraničí / Indie, Egypt, Kanárské ostrovy, Izrael, Mexiko, Tibet, Nepál, Bosna, Indonézie, Slovensko, Itálie, Rakousko ../ Své poznatky aplikuje během osobních terapií a vedení prožitkových seminářů a konstelací.

"Ráda pracuji s lidmi a těší mě sledovat, jak se zbavují problémů, se kterými se dlouhá léta potýkali. Někdy stačí tak málo a vše se mění k lepšímu. Sdílím s klienty jejich radost a podporuji jejich odhodlání dál na sobě pracovat a růst.“