Prožitkový seminář Atlantida v našich srdcích

03.12.2017 10:00

Atlantida, bájný kontinent nebo historická realita? Oblíbené debatní i literární téma, které bez vědeckých důkazů zůstává stále otevřené.

Nahlédneme-li však do svého nitra, dostáváme řadu pozoruhodných informací nejen o vyspělé společnosti, ale i o svém místě v tomto systému a zejména o svém mistrovství a darech, které můžeme začít využívat v naší současné realitě.

Během meditací i praktických cvičení se spojíme s tímto obdobím lidských dějin, abychom mnohé pochopili a zároveň načerpali sílu, energii a nápady pro náš další život.

 

Kdy:                  neděle 3.12. 2017  /10.00-12.30 a  14.00-17.00/

Kde:                Studio Spiral Yoga, Praha 2, Dům U zlatého anděla, Na Perštýně 10,                 

                        stanice metra Národní třída, v neděli  lze v okolí parkovat  

Cena:              1000,-  Kč                                                                                                   

Lektorka:       Dagmar Eliášová,    

Rezervace:     kapacita je omezena, prosím o včasnou rezervaci na spirituala@email.cz,                               

Dagmar Eliášová

Získala certifikáty v  regresní terapii u A. Dragomireckého, terapie RUŠ u K. Nejedlého, metod SRT,  Ho´oponopono, BIO-Touch, Pranic Healing, Hypnózy v terapeutické praxi, Restrukturalizace dle T.Detzlera, Emoční homeopatie M. Kafkové atd. Aktivně využívá  staroegyptské a plejádské léčebné techniky, andělské energie apod.  Již řadu let  organizuje duchovně zaměřené cesty do zahraničí /Egypt, Izrael, Mexiko, Indie, Tibet, Nepál, Bosna, Indonézie apod./ Své poznatky aplikuje během osobních terapií a vedení prožitkových seminářů a konstelací.

"Ráda pracuji s lidmi a těší mě sledovat, jak se zbavují problémů, se kterými se dlouhá léta potýkali. Někdy stačí tak málo a vše se mění k lepšímu. Sdílím s klienty jejich radost a podporuji jejich odhodlání dál na sobě pracovat a růst.“