Meditace spojených srdcí a Pranic Healing

17.05.2010 12:28

Meditace spojených srdcí a Pranic Healing

 „Přesně tak jako pránické léčení může i Meditace spojených srdcí „zázračně“ vyléčit jednoduché i závažné nemoci, provádí-li ji velké množství lidí. Může také zázračně vyléčit celou Zemi, a tak ji učinit harmoničtější a pokojnější.“                                                                                                                 Mistr Choa Kok Sui

 

Meditace spojených srdcí  má blahodárné, hojivé účinky, někdy bývá označována jako Meditace za mír a osvícení. Přijďte na společný meditační večer a prožijte zesílené účinky meditace ve skupině. Sedm lidí, kteří meditují společně, vytvoří energetické pole jako 100 lidí, kteří meditují samostatně.

 

Meditace spojených srdcí je starodávná tajná technika prováděná po staletí tibetskými mnichy, kterou veřejnosti představil Mistr Choa Kok Sui. Při této meditaci se aktivuje srdeční a korunní čakra a prohlubují se pozitivní pocity. Provádí-li člověk Meditaci spojených srdcí, proudí k němu božská energie a naplňuje jej světlem, láskou, silou a blažeností. Pravidelné provádění této meditace zlepší váš celkový zdravotní stav, harmonizuje emoce a stimuluje duchovní růst.

 

Kromě Meditace spojených srdcí se na tomto setkání  seznámíte s jednoduchými technikami,  jak očistit své energetické pole a zvýšit úroveň životní energie.

 

Přestavíme vám léčivou metodu Pranic Healing,  kterou můžete využít k vlastnímu léčení a k léčení vašich blízkých. Aby se člověk tuto metodu naučil a úspěšně ji používal, nemusí mít žádné „zvláštní vrozené síly“. Vše, co potřebuje, je vůle léčit a řídit se jednoduchými pokyny. Metoda Pranic Healing je dnes rozšířená po celém světě, stále více ji ve své praxi využívají i lékaři.

 

Pokud máte zdravotní problémy, trápí vás nějaké obtíže nebo byste prostě jen chtěli vyzkoušet účinky Pranic Healing, máte možnost nechat se v průběhu večera ošetřit

 

Kdy:                 čtvrtek  10. 6. 2010 

Kde:                 Centrum osobního růstu Spirituála

Lektorka:          Eliška Gottfriedová

Program:           18:00 – 18:30    léčení pro zájemce

                         18:30 – 19:00    seznámení s technikou Pranic Healing

                                                   jednoduché techniky k očištění a posílení energetického pole

                         19:00 – 20:00    Meditace spojených srdcí

Cena:                60,- Kč

S sebou:            pohodlné oblečení, přezůvky nebo ponožky

Rezervace:        na spirituala@email.cz nebo na tel. 777 129 373 Katka

 

Mistr Choa Kok Sui

Původní profesí chemický inženýr, Filipínec čínského původu. Jeho vědecké vzdělání mu umožnilo vytvořit pečlivý systém technik Pranic Healing a Arhatic jógy. Celý svůj život se zabýval léčením a studiem duchovních věd a posledních 20 let života věnoval rozvoji a prověřování této metody. Je autorem mnoha knih a jeho učení je rozšířeno po celém světě. Díky jeho schopnosti analyzovat tajné nauky a následně jednoduše a výstižně formulovat hlavní účinné principy dnes lidé tyto metody úspěšně využívají, aniž by strávili léta teoretickým studiem.

Večerem vás bude společně s dalšími praktiky Pranic Healing provázet lektorka Pranic Healing Eliška Gottfriedová. Více informací k Pranic Healing najdete na www.mckspranichealing.cz  a  www.pranichealing.org.