MEDITACE SPOJENÝCH SRDCÍ a ošetření metodou Pranic Energy Healing - 6.1.

06.01.2011 18:00

 

 

MEDITACE SPOJENÝCH SRDCÍ

 

a ošetření metodou Pranic Energy Healing

 

 

 

 „Přesně tak jako pránické léčení může i Meditace spojených srdcí „zázračně“ vyléčit jednoduché a závažné nemoci, provádí-li ji velké množství lidí. Může také zázračně vyléčit celou Zemi, a tak ji učinit harmoničtější a pokojnější.“                 Mistr Choa Kok Sui

 

 

Meditace spojených srdcí má blahodárné, hojivé účinkyněkdy bývá označována jako Planetární meditace pro světový mír nebo Meditace za mír a osvícení. Je to starodávná tajná technika prováděná po staletí tibetskými mnichy, kterou veřejnosti představil Mistr Choa Kok Sui. Při této meditaci se aktivuje srdeční a korunní čakra a prohlubují se pozitivní pocity. Provádí-li člověk Meditaci spojených srdcí, proudí k němu božská energie a naplňuje jej světlem, láskou, silou a blažeností. Pravidelné provádění této meditace zlepší váš celkový zdravotní stav, harmonizuje emoce a stimuluje duchovní růst.

 

Při provádění této meditace se žehná Zemi a její pravidelné provádění ve skupině má blahodárné účinky na oblast, kde se meditace provádí, stejně tak i na celou planetu. Sedm lidí, kteří meditují společně, vytvoří energetické pole 100 lidí, kteří meditují samostatně. Přijďte a vychutnejte zesílené účinky meditace ve skupině.

 

Na tomto setkání vám také přestavíme léčivou metodu Pranic Energy Healing. Aby se člověk tuto metodu naučil a úspěšně ji používal, nemusí mít žádné „zvláštní vrozené síly“. Vše, co potřebuje, je vůle a řídit se jednoduchými pokyny. Metoda Pranic Energy Healing je dnes rozšířená po celém světě, stále více ji ve své praxi využívají i lékaři.

 

Pokud máte zdravotní problémy, trápí vás nějaké obtíže nebo byste prostě jen chtěli vyzkoušet účinky Pranic Energy Healing, máte možnost nechat se v průběhu večera ošetřit.

 

Kdy:                6.1., 3.2., 3.3., 31.3., 28.4., 26.5., 30.6.2011 

Kde:                Centrum osobního růstu Spirituála, Praha 4 - Braník

 

 

Lektorka:   Eliška Gottfriedová

Program:         18:00    Planetární meditace pro světový mír

                          19:00    seznámení s technikou Pranic Energy Healing                            

                          19:30 – 20:30   ošetření pro zájemce

Cena:               vstupné dobrovolné

S sebou:           pohodlné oblečení, přezůvky nebo ponožky

Rezervace:      na spirituala@email.cz


Mistr Choa Kok Sui

Původní profesí chemický inženýr, Filipínec čínského původu. Jeho vědecké vzdělání mu umožnilo vytvořit pečlivý systémtechnik Pranic Energy Healing a Arhatické jógy. Celý svůj život se zabýval léčením a studiem duchovních věd a posledních 20 let života věnoval rozvoji a prověřování této metody. Je autorem mnoha knih a jeho učení je rozšířeno po celém světě. Díky jeho schopnosti analyzovat tajné nauky a následně jednoduše a výstižně formulovat hlavní účinné principy dnes lidé tyto metody úspěšně využívají, aniž by strávili léta teoretickým studiem.

 

Více informací k Pranic Energy Healing najdete na www.mckspranichealing.cz  a  www.pranichealing.org.